Arctic Monkeys - Do I wanna know?

Som ni kanske märkt lägger jag mest upp RnB. Jag lyssnar mest på den typen av musik. Men ibland är det så skönt och lyssna på något nytt. Rekommenderar alltid att man ska testa nytt. Livet är för kort för att inte leva. Arctic Monkeys har en tophit som heter Do I wanna know som kan sitta kvar i hjärnan i flera dagar! Så otroligt bra är den. Ha en trevlig kväll!
 
 

Meghan Trainor - All about that bass

En sak jag tycker är viktig är att man alltid ska vara nöjd med sig själv. Man ska sluta tänka på hur man ska hela tiden anpassa sig efter samhället. Stop. Sitt ner en minut eller två. Tänk på vad du verkligen vill. Meghan Trainor passade på och göra en sång om det hela. Gör endast de saker som du efter kan vara stolt över dig själv. Kom ihåg, finns alltid någon som gillar dig för den du är. Om någon klagar är dem inte rätt person för dig och umgås med. Kram!
 
 

John Mayer - Free Fallin'

Tjenixen! Lunchdags, personligen kan jag tycka det är skönt och bara vila lite under lunchen. Samla på krafterna till eftermiddagen! John Mayer är en duktig sångare och framför Free Fallin Live! Kan vara något för er som bara vill koppla av lite och njuta av musiken. Kram!
 
 

Jennifer Lawrence - The Hanging Tree Rebel Remix

Godmorgon solstålar! Ny dag och ny musik! Jennifer Lawrence är inte bara en vacker kvinna utan även skådespelare. I hennes nya film Mocking Jay del.1 sjunger hon även. Personligen har jag fastnat för remixen som har lite mer tempo så bjuder på den. Är du sugen på att höra orginalet så finns den ute på youtube!
 
 

Major Lazer ft. Sean Paul - Come on to me

Då har dagen blivit natt. Det börjar bli dags för vissa att ta det lugnt nu efter kanske en hård dag. Men sen har vi våra party nissar där ute som kanske behöver något som kan pigga upp lite! Så denna är för er som vill få lite energi. Själv tackar jag för idag och signar off! Trevlig lil-lördag!
 
 

Seinabo Sey - Younger (Both Versions)

Hoppas ni haft en skön eftermiddag. Jag har varit helt besatt av att söka ny musik. Jag tar jätte gärna emot önskemål. Jag som älskar musik vill alltid utöka min musiklista. Nu sådär mot eftermiddagen bjuder vi på en remix utav en av Seinabo Seys låtar. Orginalet är lika bra som remixen rekommenderar båda. Så man själv kan avgöra vilken man tycker om har jag bestämt mig för att lägga in båda versionerna. Njut. Ha en fortsatt trevlig eftermiddag!
 
 
 
 

Movits - Fel del av gården

Sådär ja. Dagen är nu igång och då tycker jag vi slänger in lite svängig musik. Vad sägs som den häftiga gruppen Movits som kör mer Jazz-aktig musik? Här har ni Movits - Fel del av gården
 
 

Hozier - Take me to church COVER

Godmorgon världen. En sak som jag älskar är när folk är modiga och lägger ut covers. Jag blir helt fascinerad av vilka otroliga röster det finns här i världen som aldrig når rampljuset. Så jag kommer bjuda även på covers! Vi startar med Hoziers låt Take me to church. Låten framförs av Jasmine Thompson som är 14 år.
 
 

Frank Ocean ft. Andre 3000 - Pink Matter

Sisådär mot kvällen kan det vara skönt och bara ta det lugnt. Sätta sig och andas ut med lite lugnande musik i bakgrunden. Säger trevlig kväll från Spots, Frank Ocean och Andre 3000. Här har ni Pink Matter
 
 

Linda Pira ft. Stor - Knäpper mina fingrar

Underbara eftermiddag. Vissa är påväg hem från jobbet/skolan. Vissa är påväg till jobbet och vissa tar det bara lugnt. Vi slänger in lite svensk hiphop den här eftermiddagen och bjuder på Linda Pira med hennes supercoola video Knäpper mina fingrar.
 
 

Mark Ronson ft. Bruno Mars - Uptown Funk

Då har det börjat bli dags för lunch för vissa, och våra nattugglor börja vakna till liv. Vi tar något som ger lite energi för resten av eftermiddagen.Kickar igång med lite tempo med Mr. Mark Ronson & Bruno Mars som har låten Uptown Funk. Även dansen kan ge dig lite energi!
 
 

Sam Smith - I'm not the only one

Vi startar denna morgon med herr Sam Smith och låten I'm not the only one. Hoppas ni får en bra start på dagen med bra musik.
 
 

Ed Sheeran - Thinking out loud

 Första låten som läggs ut i Spots blir från Mr.Ed Sheeran med låten Thinking out loud.
 

Välkommen

Hej och välkommen till Spots. Här lägger jag upp nya låtar varje dag. Känner du för att hitta lite nya låtar så är det bara att kika igenom. Alla låtar tas från youtube och kan inte garantera att de finns på spotify eller itunes. Sprid gärna vidare bloggen så allt fler kan få ta del utav den. Lämna gärna önskemål om du vill ha någon specifik musik som hiphop, techno, opera m.m. Ska försöka variera så mycket som möjligt. Kramar!
 
 

RSS 2.0